Schedule for February 18th - February 24th



Mon February 18, 2019ClassClass TypeInstructor 
8:30am - 9:15am6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
9:30am - 10:15am6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramPatty GarciaSignup
4:30pm - 5:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
5:30pm - 6:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
6:30pm - 7:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
7:30pm - 8:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
Tue February 19, 2019ClassClass TypeInstructor 
5:15am - 5:45amConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
8:30am - 9:00amConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
4:30pm - 5:00pmConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
5:15pm - 6:15pmOpen Gym- DON'T RESERVEGroup Training: General ProgramNASignup
6:30pm - 7:00pmConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
7:30pm - 8:00pmConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramDominique MetoyerSignup
Wed February 20, 2019ClassClass TypeInstructor 
5:15am - 6:00am6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
8:30am - 9:15am6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
9:30am - 10:15amPiYo - Stretch and FlowGroup Training: General ProgramPatty GarciaSignup
5:30pm - 6:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
6:30pm - 7:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
7:30pm - 8:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
Thu February 21, 2019ClassClass TypeInstructor 
8:30am - 9:15am6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
5:30pm - 6:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
6:30pm - 7:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
7:30pm - 8:15pm6 Week General Program: Deload & Recovery WorkGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
Fri February 22, 2019ClassClass TypeInstructor 
5:15am - 5:45amConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramGino GarciaSignup
8:30am - 9:00amConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramPatty GarciaSignup
9:30am - 10:00amConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramPatty GarciaSignup
5:15pm - 6:15pmOpen Gym- DON'T RESERVEGroup Training: General ProgramNASignup
6:30pm - 7:00pmConditioning 30 Min. HIITGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
Sat February 23, 2019ClassClass TypeInstructor 
8:15am - 9:00amBRING A FRIEND-PARTNER WORKOUTGroup Training: General ProgramSam NavaSignup
Sun February 24, 2019ClassClass TypeInstructor 
9:15am - 10:15amPiYO LIVEGroup Training: General ProgramPatty GarciaSignup